fredag den 20. september 2013

Vejen til kreativitet.....

Da jeg var barn brugte jeg meget af min tid på at tegne, men dette ændrede sig samtidig med, at jeg blev mere perfektionistisk. Jeg syntes alt jeg tegnede var grimt, fordi jeg ikke kunne tegne perfekte ansigter og flotte prinsessekjole. I flere år jeg har irriteret mig over, at jeg ikke havde evnen og kreativiteten til at tegne, MEN så blev jeg inspireret! Jeg fik øjnene op for grafiske tegninger, og forsøgte mig med det. Hurtigt blev jeg bidt af det, og min kreativitet begyndte at spirer. Nu får jeg inspiration fra ALT. Sidste inspirationskilde fandt jeg i vejkanten, et lille sammenkrøllet papir med mønster på. Derudover er jeg blevet inspireret at mønstre fra Royal Copenhagen, som I kan se i mit første indlæg.  

Jeg har solgt enkelte tegninger, endnu kun til familiemedlemmer, men hver gang jeg har en færdig tegning til at ligge, så sætter jeg den til salg på Trendsales.

                       Her kan I se nogle af mine tegninger:  







Ikke færdig


torsdag den 19. september 2013

Paperdiamonds

Projektet som har fyldt mest for mig er mine origami diamanter. Jeg har lavet dem i nogle måneder nu, og de er bare blevet bedre og bedre. Jeg har nu givet projektet delvist videre til min mor, da hun slet ikke kan få nok af at folde :-) Som det er nu, er det min mor der laver diamanterne, mens jeg står for salget og promoveringen på Trendsales.

                                     Se alle vores annoncer på trendsales her


Diamanterne laves med omhug, og vi forsøger hele tiden at finde på nye måder, hvorpå kvaliteten bliver bedre, mens mulighederne for tilpasning af f.eks. bånd og perler også bliver bedre. Man har altså mulighed for selv at lave om på diamanterne, ved at sætte nyt bånd/snor og nye perler på.

Vi håber I kan lide vores origami diamanter, vi er i hvert fald selv ret vilde med dem.


I får også lige et par billeder af nogle forskellige diamanter:



Solgt



Solgt 



mandag den 16. september 2013

Royal Copenhagen "mega mussel"

I går aftes blev jeg inspireret til at tegne Royal Copenhagens mega mussel. Det viste sig at blive overraskende godt, dog skal jeg have fat i nogle tuscher som er bedre til at farvelægge med. Jeg har endnu kun tegnet to forskellige billeder, én i blå mega mussel og én i grå mega mussel. Jeg vil gerne lave en hel masse flere af disse billeder, da jeg selv synes det ser rigtig fint ud! 

Hvis jeg bliver rigtig god til at lave musselmalede tegninger, vil jeg begynde at sælge dem på Trendsales, hvorfra jeg også sælger mine origamidiamanter.   

Trendsales: annijohansen 
Instagram: annidahl 

Blå mega mussel

Grå mega mussel